2009. október 21., szerda

Budapest és néhány magyar találmány

Itt egy viszonylag jól szerkesztett és forgatott ismertető filmecske Budapestről és a magyar találmányokról. Főleg külföldieknek szánták: üzleti befektetőknk, turistáknak s analfabétáknak, akik azt hiszik, hogy a magyarok még mindig húst puhítanak nyereg alatt és lóról hátrafelé nyilaznak. Ideje, hogy kicsit megismerjen minket a nagyvilág, szerepünket Európában.

We wanted to introduce Budapest as a city which is more than a mass of buildings. We wanted to look behind the buildings and show the intellectual power and invention potential that we have, said István Madarász, the multiple award-winner director of the Get Engaged! movie.

Olyan filmet szerettünk volna, amely Budapestet nem mint épületek tömegét mutatja, hanem kicsit betekint az épületek mögé, és az ott jelenlévő szellemi tőkét, invenciózusságot mutatja meg mondta el Get Engaged! című munkája kapcsán Madarász István többszörös díjnyertes filmrendező.

Music: Balkan Fanatik feat.Prophet and Janga-Ha te tudnad/Love Gone Wrong 2009. Original music: Herczku Ágnes - Nikola Parov - Ha te tudnád

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése